Activiteiten agenda

Rudrabishekam

Rudrabishekam

(Lingam ceremonie)

ELKE MAANDAG

19:30 - 20:30

Sai mandir tempel 

Van Velzenstraat 49a,1693 CV  Onderdijk

aarthiact_edited.png

Shirdi beeld

aarthi

 DONDERDAG

19:30

Sai mandir tempel 

Van Velzenstraat 49a,1693 CV  Onderdijk

Studiekring

Studiekring

(Alida)

ELKE VRIJDAG

10:00 - 12:00

Sai mandir tempel 

Van Velzenstraat 49a,1693 CV  Onderdijk

    Bhajans     (dienst/oefenen)

Bhajans

(dienst/oefenen)

 

bhajan dienst:

  

ZONDAG: 10:30 - 11:45

 

bhajan oefenen:  

ZONDAG : 10:30 - 11:45

Sai mandir tempel 

Van Velzenstraat 49a,1693 CV  Onderdijk

Om Sri Sai Chandramouliswara Pahimam Rakshamam

Mantra ' Om Sri Sai Chandramoulishwara Pahimam Rakshamam' is door Swami Gopala Baba gegeven Shiva mantra, is voor het beantwoorden van je innerlijke vragen.

Een krachtige mantra voor deze tijd!

BETEKENIS: ' O, vernietiger van onwetenheid, getooid met de halve maan (Shiva) , schenk mij Uw wijsheid en laat die blijvend groeien (Moulishwara). Bescherm en ontferm U over mij.' 

Mantra Chandramoulishwara*

Let op:  rudrabishekam maandag 13 december eenmalig om 10:00uur 
bhajandienst zondag 12 december om 10:30uur

Project november 2021

 tuinstrook voorzijde

Met deze poster willen we kenbaar maken dat er plannen zijn om vruchtdragende bomen en -struiken te gaan planten als zoete bijdrage voor de komende generaties en alle levende wezens.

Locatie: Alída’s tuinstrook voorzijde

project fruitboom nov2021.jpg

Navratri 2021
7 oktober - 15 oktober. Sai tempel, Onderdijk

klik op afbeelding voor meer informatie

2021poster-navaratri-festival_1308-35708.jpg

image:<a href="https://www.freepik.com/vectors/background">Background vector created by Creative_hat - www.freepik.com</a>

 

Conscious Kriya Yoga training op 2 oktober 2021

 

Belangrijk nieuws (alle leeftijden😉)

 

Conscious Kriya Yoga training op 2 oktober 2021

 

Mogelijk herinneren jullie je nog dat wij in het najaar van 2019  het stokje hebben overgedragen aan een groepje jonge (oud)deelnemers die aangaf zélf het voortouw te willen nemen qua organisatie, inhoud en vormgeving van toekomstige Levensschooldagen en de publicatie daarvan. Wij juich(d)en dit initiatief van ♥️ toe!

 

Door Covid heeft de boel een hele periode stilgelegen. Rond deze tijd stond er eindelijk weer

een Levensschooldag gepland, ware het niet, dat ondanks publicaties op fb en Instagram het organisatie team qua tijd te kort schiet nu de samenleving weer wat opentrekt.  

Druk zijn met studie/werk etc., een ‘achterstand’ willen inhalen, doet zich voor.

Niet alleen bij het organisatie team maar ook ook bij potentiële geïnteresseerden. Heel begrijpelijk. Vandaar dat wij ‘bejaarden’ even inspringen, ha,ha!

 

OP HEEL KORTE TERMIJN 2 oktober wordt er een training Conscious Kriya Yoga (CK) georganiseerd vanuit Mohanji’s organisatie voor mensen die een intense innerlijke behoefte hebben om de techniek van de ADEMHALING te leren.

Een techniek die naast concentratie/immuniteit verhoging en stressverlaging nog zoveel meer geheimen kent.

 

Waarom? Vraag je je mogelijk af, brengen we dit met zoveel nadruk onder jullie aandacht!

Deze lastige tijd heeft ons doen inzien dat geluk in jezelf je minder afhankelijk maakt van omstandigheden.

Conscious Kriya is een manier om de dag op een mooie, positieve manier te beginnen en wat voor elkaar en de wereld te betekenen in de breedste zin van het woord.

 

Kriya Yoga is ‘secret en sacred’! Kan niet ‘op elke hoek van de straat’ gegeven worden.

Ik, Carla, heb járen  gewacht op de gelegenheid, onder het wakend oog van een gerealiseerde Meester, Kriya te mogen beoefenen. Dat een wereldbekende Master Onderdijk zou vereren met zijn komst was dan ook een verrassing.

Op x moment zal Mohanji de nieuwe deelnemers persoonlijk inwijden.

 

VOORWAARDEN zijn de 3 C’s…

 

CONSISTENCY - COMMITMENT - CONVICTION

 

Mijn ervaring is dat ik een groeiende ‘JOY’ in Kriya begin te ervaren.

Ik ben pas op 11 augustus j.l. gestart na Mohanji’s bezoek. De trainer heeft ons ‘gekoppeld’ via ‘Zoom’ aan een gevorderde groep vnl. Zwitserse deelnemers. Inmiddels heel vertrouwd, zonder dat je elkaar kent, en fijn.

 

RANDVOORWAARDEN dagelijks:

* Vroeg opstaan

* Douchen

* Schone stille plek

* Zitkussen of stoel

* Kaarsje of lichtje

 

DUUR:

* ongeveer 35 min. per dag

 

KOSTEN TRAINING:

* Niets, noppes

* Mohanji geef je een ‘dakshina’ na de initiatie in de vorm van een geldbedrag of iets anders als dank. (Zo ben je niets ‘verschuldigd’ aan diegene die je iets kosteloos aanbiedt!)

 

“Wanneer Consciousness Kriya consequent en met toewijding wordt beoefend, kan het worden omschreven als een raket naar spirituele evolutie en bevrijding”.

 

Toegang tot de CK training is gereserveerd voor serieus geïnteresseerden. Er zijn geen kosten aan verbonden omdat de gegeven technieken ‘priceless’ zijn.

 

Je kunt je aanmelden door ‘apply’ aan te klikken op de website kriya@mohanji.org of door te klikken op button onderaan dit bericht.

Je applicatie wordt beoordeeld, waarna je op de hoogte wordt gebracht over de training. De training wordt gegeven via een ‘zoom link’ in het engels.

Linda Abrol is CK coördinatrice in Nederland: whats app: (06) 58 92 93 19

 

Bij vraag 6: Recommandation

How did you hear about Mohanji Foundation and Consciousness Kriya? *

Kun je via Sai Tempel/Lifeschool Onderdijk invullen…

WIE is MOHANJI

(volgens zijn website):

Bevrijding is de hoeksteen van Mohanji's leringen, waarin hij ons wijst op waar we moeten kijken, maar niet wat we moeten zien. Hij legt grote nadruk op bevrijding van de bindingen, concepten en gewoonten van het leven. Hijzelf demonstreert dit praktisch door een leven te leiden vrij van de bindingen en conditioneringen van de geest - volkomen natuurlijk, met totale acceptatie van het leven zoals het komt zonder weerstand, ongeacht mensen, tijd, ruimte, situaties of concepten.

"Echt meesterschap is het meesterschap over je eigen geest", zegt Mohanji, die stelt dat spiritualiteit tot uiting komt in het bewustzijn waarmee we ons dagelijks leven, leven en ervaren. Hij is een voorstander van het pad van ‘Pathlessness’ waar spontaniteit en flow het enige is dat er is; helemaal jezelf zijn!

Hij gelooft in het romantiseren van het leven, het benaderen van elke situatie in het leven met verwondering en nieuwsgierigheid van een pasgeboren kind zonder vooroordelen of oordelen.

Hij zegt: "Als we God in ieder wezen zien, kunnen we alleen maar romantiek in ons hart hebben, omdat we God romantiseren door ieder wezen heen”.

mohanji.jpg
MohanjiandSwami.jpg