top of page

Levensschool

Een Levensschool gebaseerd op de vijf menselijke waarden: waarheid, rechtschapenheid, vrede, liefde, en geweldloosheid, is een lang gekoesterde wens en een aanvulling op de reeds bestaande tempelactiviteiten in de Sai Tempel in Onderdijk.

Waarom? zul je je mogelijk afvragen.

Sinds de jaren ‘90 is de tempel een plek waar spirituele zoekers van verschillende achtergronden samenkomen voor innerlijke verdieping.

Uit gesprekken met jongeren en nieuwe ‘gezichten’ die de tempel bezoeken blijkt er behoefte aan meer levensbeschouwelijke kennis, met de mogelijkheid levensvragen in een veilige omgeving uit te lichten.

Om daarin te voorzien hebben wij een aantal bevlogen gastsprekers vanuit diverse disciplines bereid gevonden om zich hiervoor belangeloos in te zetten.

De sprekers hebben in essentie en als gouden draad gemeen: bewustwording, open levenshouding en authenticiteit.

Onze doelgroep:  de ‘spiritual hungry’!

Op weg naar LevensKunst, streven we in workshops naar het speels kennis en vaardigheden overdragen op tal van vlakken. Een breed scala aan mogelijkheden wordt ons aangereikt door de specifieke kennis en ervaring van onze gastsprekers.

De afwezigheid van vastomlijnde kaders geeft ruimte aan de spreker en deelnemer om spontaan, vanuit wat er op dat moment leeft, te reageren.

De activiteiten van de Levensschool zullen worden gepubliceerd op deze website en op facebook onder Levensschool Onderdijk.

Aan enthousiasme zal het ons niet ontbreken!

GKS-Holland

Bas (Kannaiah) en Carla

klik op social media icoon om ons te volgen
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page